-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Mostar: Bježao s drogom od policije pa izazvao prometnu nesreću

MOSTAR, (FENA) – Mostarska policija lišila je slobode VH (1970.) koji se u srijedu sa vozilom ‘Renault Clio’ prvo nije zaustavio na semaforu, a potom, bježeći od policije, bacio drogu kroz prozor vozila i izazvao saobraćajnu nesreću.

„Dana 21.09.2022 godine, oko 01:20 časova, policijska patrola PS Mostar Centar je na raskrsnici Ul. BNR i Franjevačke ulice u Mostaru uočile su vozilo marke Renault Clio bijele boje, koje se nije zaustavilo na crvenom svjetlu. Patrola je krenula za navedenim vozilom, ali se vozač nije zaustavio ni na svjetlosnu ni na zvučnu signalizaciju. Uhvaćen je u Ul. AI Zovke gdje je izazvao saobraćajnu nesreću. On je tokom vožnje kroz prozor izbacio dvije PVC vrećice za čiji se sadržaj sumnja da je opojna droga speed i marihuana”, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ objavljenom u četvrtak.

Dodaje se da je policijska patrola utvrdila da je vozilom upravljao VH (1970), koji je lišen slobode, te da je zločinac o svemu bio upoznat. policije i nadležnog tužioca.

  • Mostar: Bježanje sa drogom od policije i izazivanje saobraćajne nesreće
  • Hrvatska večeras protiv Danske: Dalić obećao da neće kalkulisati
  • Raste broj agnostika, skeptika i onih koji se izjašnjavaju kao ateisti
  • REZULTAT POLICIJSKE AKCIJE Sado Đugum uhapšen u Livnu, a Ismet Vrce u Mostaru
  • Predstavljamo žiri 23. Festivala mediteranskog filma

Mostar: Bježanje sa drogom od policije i izazivanje saobraćajne nesreće Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima