16.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Na „Komunalijadi 2023.“ u Čanju i učesnici iz Konjica

Sulejman Alagić iz JKP Standard osvojio 3.mjesto u stonom tenisu 

U Čanju, Crna Gora, od 28.09. do 01.10.2023. godine održavaju se radničko-sportske igre “Komunalijada 2023” na kojima učestvuju radnici iz komunalnih preduzeća iz Federacije BiH. 

Ove godine na “Komunalijadi” učestvuje oko 800 radnika iz komunalnih preduzeća iz mnogih gradova Federacije BiH, koji se nadmeću u nekoliko sportskih disciplina: mali fudbal, streljaštvo, stoni tenis, pikado, šah.

Na ovogodišnjoj “Komunalijadi” učestvuju i radnici JKP Standard Konjic, a Sulejman Alagić, predsjednik sindikalne organizacije ovog preduzeća, je osvojio 3. mjesto, pojedinačno, u stonom tenisu, informisali su iz Standarda.

Organizator radničko-sportskih igara “Komunalijada” je Samostalni sindikat radnika komunalne privrede u Federaciji Bosne i Hercegovine.

JKP Standard Konjic/radiokonjic.ba

30.09.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima