17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Nakon mladića od posljedica stravične nesreće kod Jablanice preminula i 18-godišnja djevojka

Usljed saobraćajne nesreće koja se danas dogodila na dionici magistralnog puta M-17 u Donjoj Jablanici, preminula je i još jedna osoba.

Nakon E. J (20) iz Jablanice, čija je smrt potvrđena odmah nakon nesreće u Domu zdravlja Jablanica, preminula je i 18-godišnja djevojka.

Kako je rekao dežurni tužilac, prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je putničko vozilo Škoda Octavia, u kojem su bili mladić i djevojka, pod još neutvrđenim okolnostima prešlo u suprotnu traku i zaletjelo pod cisternu. koji je dolazio iz pravca Mostara.

Nesreća se dogodila u 16.15 časova u krivini kod restorana “Kod Gojka”, gde staju da se odmore brojni putnici sa magistralnog puta M-17.

Pretpostavlja se da su nesretni mladić i djevojka išli u pravcu Mostara i da su se uključivali u saobraćaj ispred pomenute zgrade, kada su proletjeli ispod cisterne kojom je upravljao 45-godišnji S.M. Srebrenik.

Inače, radi se o krivini koja je veoma opasna i neprimjerena brzina vožnje, posebno za vrijeme kiše koja je padala iu trenutku nesreće, dovodi do fatalnih posljedica, prenosi Klix.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na mjestu nesreće, a više detalja bit će poznato nakon što budu obavljene sve zakonom predviđene radnje u cilju rasvjetljavanja slučaja i okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

www.oslobodjenje.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima