back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Nastavak saradnje gradova Konjic i Livorno, Italija

Danas je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić razgovarao sa predstavnicima grada Livorno iz Italije o saradnji između dvaju gradova, koja bi trebalo da rezultira potpisivanjem Sporazuma o prijateljstvu.

Gosti iz Italije, koje je predvodila vijećnica u Gradskom vijeću Livorno Barbara Bonciani, su potom u zgradi gradske uprave razgovarali i sa predstavnicima nevladinih organizacija iz Konjica, gdje su upoznati o njihovim brojnim aktivnostima i mogućnostima saradnje.

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i vijećnica Livorna Barbara Bonciani:

Izjave učesnika sastanka u Konjicu:

Za goste iz Italije je nakon sastanka organizovan obilazak Titovog bunkera, gdje im je predstavljen projekat “Welcome to Konjic”, čija je promocija održana prije nekoliko dana.

nastavak saradnje gradova konjic i livorno, italija
Nastavak saradnje gradova Konjic i Livorno, Italija
nastavak saradnje gradova konjic i livorno, italija
Nastavak saradnje gradova Konjic i Livorno, Italija

radiokonjic.ba

27.06.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima