21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Nastavlja se potraga za nestalom osobom na planini Zvekuša

Na terenu su članovi GSS Prenj Konjic koju su u ranim jutarnjim satima nastavili sa potragom

Nakon neuspješne potrage tokom jučerašnjeg dana, jutros se nastavlja potraga sa nestalom osobom na relaciji Zvekuša-Vrdolje. Dežurna ekipa OC PU Konjic kazala je za radiokonjic.ba da se patrola policije zajedno sa inspektorima OKP-a sprema da krene na teren, kako bi i danas pomogli u potrazi nestale osobe.

Članovi GSS Prenj Konjic nastavili su sa potragom u ranim jutarnjim satima. To nam je potvrdio vođa potrage GSS Prenj Konjic Mensur Muhibić koji je izjavio da je zajedno su njima trenutno na terenu članovi GSS iz Čapljine, a u toku dana se očekuje pomoć i još nekoliko timova iz drugih gradova BiH.

„Nakon neuspješne potrage tokom jučerašnjeg dana, članovi GSS Prenj Konjic nastavili su sa potragom u ranim jutarnjim satima. Dva tima sa psima za potragu koja su nam se pridružila jučer i danas su sa nama. Također, sa nam je  i 14 članova GSS iz Čapljine, oko 20 mještana, danas ponovo stižu i GSS-ovci iz Novog Grada, a očekujemo i dolazak još nekoliko timova GSS iz drugih gradova. Trenutno pravimo detaljan plan današnje potrage područja kojeg nismo jučer uspjeli da obiđemo“ izjavio je Muhibić.

radiokonjic.ba

[email protected]

10.09.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima