Drugi upravo čitaju

Mostarac Sanjin Hasanović pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli “Kadrija Delalić”

Pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli „Kadrija Delalić je Mostarac...

Udruženje antifašista Konjic 3. marta organizuje obilazak spomen-obilježja

Udruženje antifašista Konjic 41-45 i 92-95 povodom 3. marta,...

Igman pobijedio Široki Brijeg rezultatom 1:0

FK Igman je danas u okviru 21.kola WWin lige...

U Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli “Kadrija Delalić”

Danas je u Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli...

Navijači Sarajeva uspjeli u svojim namjerama: Emir Hadžić odlazi sa funkcije sportskog direktora FK Sarajevo

Na službenoj stranici kluba Bordo objavljeno je i saopštenje Emira Hadžića koji se zahvalio upravi FK Sarajevo na ukazanom povjerenju.

“Prije svega, želim da se zahvalim predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim i velika mi je čast što sam u ovom periodu bio sportski direktor Sarajeva. Jasno je da polusezona koja je iza nas nije bila u skladu sa reputacijom kluba kao što je Sarajevo i da očekivanja nas samih i navijača nisu ispunjena. Svjestan sam grešaka koje sam napravio i preuzimam odgovornost za njih”, rekao je Hadžić i dodao:

„Hvala svim zaposlenima kluba na profesionalnoj saradnji, kao i navijačima koji su nas podržavali u teškim trenucima. Siguran sam da je sa gospodinom Ismirom Mirvićem na čelu klub u dobrim rukama i da će uz podršku svih onih koji vole Sarajevo nastaviti rasti i razvijati se u pravom smjeru”.

FK Sarajevo je zahvalio Emiru Hadžiću na vrijednom i predanom radu i poželio mu puno sreće i uspjeha u daljoj karijeri.

Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupe VTCY Sports, koja ima udio u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo.

Da se zna, nakon odlaska Feđe Dudića s mjesta šefa stručnog štaba FK Sarajevo, navijači kluba Bordo tražili su i odlazak Emira Hadžića, smatrajući ga, uz Dudića, najodgovornijim za brodolom. ekipe sa Koševa.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima