1.5 C
Konjic
29 siječnja, 2023

Drugi upravo čitaju

U konjičkom porodilištu rođena prva beba u 2023.godini

Već decenijama Radio Konjic ima čast poželjeti dobrodošlicu bebama...

Turnir mjesnih zajednica u malom fudbalu: Finalisti ekipe mjesnih zajednica Neretvica i Bijela

Večeras su u Sportskoj dvorani Konjic odigrane polufinalne utakmice...

JKP „Standard“: Apel vozačima da preparkiraju vozila radi čišćenja snijega

Samir Memić, direktor JKP „Standard“ Konjic za radiokonjic.ba je...

Jeste li znali zbog čega naziv Glavatičevo i zašto je važan Stari grad Kom

Kom u Glavatičevu je bio značajan vojni, privredni i...

Nemanja Mihajlović predstavljen u Doboju, otkrio i šta je presudilo da potpiše za Slogu

Krilni igrač Nemanja Mihajlović predstavljen je danas u dobojskoj Slogi kao novo pojačanje.

Kako je preksinoć prvi pisao naš portal, ovaj nekada talentovani fudbaler Partizana, koji je iz Beograda otišao u Herenven za skoro dva miliona evra, dolazi posle višemesečne pauze. Nije igrao fudbal od aprila kada je završio sa subotičkim Spartakom.

Po dolasku u Doboj kaže da se nada da period adaptacije neće dugo trajati.

Ambicije su uvijek na najvišem nivou. Ono što želim da istaknem je da je odluka o mom dolasku možda bila odlučena željom ljudi da dođem ovdje. Sasvim je drugačije kada osjetite takvu želju da vas neko želi u klubu i vjeruje u vas. Izuzetno sam sretan zbog dobrodošlice. Jučer sam stigao, upoznao igrače, odradio trening i mogu reći da period adaptacije zaista neće dugo trajati. Mislim da ovdje imam sve što mi je potrebno da dam sve od sebe i da pomognem klubu i odužim se ljudima za povjerenje. Hoće li biti lako, neće. Nijedan početak nije lak, pa ga neće biti ni ovdje. Nekoliko mjeseci sam bez kluba, tako da će sigurno trebati vremena, ne puno, ali će trebati vremena da postignem ritam koji želim. U svakom meču sa momcima idem na pobedu. Nekada će to biti moguće postići, ponekad se neće, naravno. Vidim da momci dobro rade, željni su dokazivanja. Koliko sam shvatio, to je nova ekipa, ima dosta mladih igrača i srećan sam što sam ovdjerekao je Nemanja Mihajlović.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:
[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima