back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

NJEMAČKI BILD U BUSOVAČI: Mirnesa koja je u Stuttgartu ukrala više od milijun eura ima brata blizanca i još jednu sestru

Nakon što je otkriven identitet žene iz Bosne i Hercegovine koju traži njemačka policija jer je ukrala više od milion eura od firme u Stuttgartu, o čemu je nakon njemačkih medija prvi prenio Fenix-magazin.de, mediji u BiH i Hercegovina je krenula u potragu za što više podataka o njenoj porodici. Kako je, Fenix-magazin.de je već ranije objavio Mirnesa S. (42). […]

NEMAČKI BILD U BUSOVAČI: Mirnesa, koja je u Štutgartu ukrala više od milion eura, ima brata blizanca i još jednu sestru pojavila se prvo na Centralna.ba.

centralna.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima