Drugi upravo čitaju

Mostarac Sanjin Hasanović pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli “Kadrija Delalić”

Pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli „Kadrija Delalić je Mostarac...

Udruženje antifašista Konjic 3. marta organizuje obilazak spomen-obilježja

Udruženje antifašista Konjic 41-45 i 92-95 povodom 3. marta,...

Igman pobijedio Široki Brijeg rezultatom 1:0

FK Igman je danas u okviru 21.kola WWin lige...

U Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli “Kadrija Delalić”

Danas je u Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli...

NK GOŠK Gabela – Hvala vam dragi prijatelji!

Nogometni klub Velež Mostar izražava najtopliju i najiskreniju zahvalnost našim sportskim prijateljima, ekipi NK GOŠK Gabelana srdačnom gostoprimstvu koji su ukazali našem klubu tokom prvog dijela takmičarske sezone 2022/2023.

Kako je bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti već poznato, Nogometni klub Velež u ljetno/jesenjem dijelu prvenstva nije mogao nastupiti na svom stadionu zbog rekonstrukcije travnjaka glavnog terena stadiona Rođeni, pa su sve utakmice kod kuće su se igrali dalje stadionPerica Pavlović perika” u GabelDom Nogometni klub GOŠK.

Menadžment i osoblje of GOŠK zaista su učinili sve da se svi naši starosjedioci – oni na terenu, oni pored njega, a svakako i oni na tribinama – osjećaju kao kod kuće. Činjenica da je naš Born, na stadion Perica Pavlović perika“, tokom prvog dijela prvenstva ostvario je rezultat od 4 pobjede, 5 utakmica završeno je podjelom bodova, dok nije zabilježen nijedan poraz kod kuće.
Doprinos NK GOŠK-a u organizaciji utakmica koje je Velež igrao na stadionu u Gabeli dokaz je pravog sportskog prijateljstva i zalog buduće saradnje naša dva kluba.

I naravno, najiskrenije se nadamo da ćemo već u narednoj sezoni imati priliku gledati premijerligaški duel Borna i Lavovi na našem stadionu i tako barem djelimično odužiti gostoprimstvo koje su nam ukazali NK GOŠKna čelu sa predsjednikom Gospodin. Lujo Ilić i njegov saradnici i njihove Gabeljani.

Hvala vam dragi sportski prijatelji!

Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na:media@fkvelez.ba

fkvelez.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima