11.7 C
Konjic
9 prosinca, 2022

Drugi upravo čitaju

Konjic: Firma “Bujice” angažovala radnike iz Nepala

Jedan od gorućih problema u BiH je nedostatak radne...

Nezaposlenim osobama će do 20.decembra biti uplaćeno 100 KM jednokratne pomoći

NAKON DOSTAVE PODATAKA KANTONALNIH SLUŽBI UTVRĐENA ODLUKA: JEDNOKRATNA NOVČANA...

Detalji autoputa koridora Vc – regija Konjic

Ermin Handžar, šef Službe građenja u JP “Autoceste” FBiH O...

Opasna nikotinska sredstva među školarcima u Konjicu?

Znate li šta je “Snus”? Ukoliko biste pitali tinejdžere i...

Zimsko održavanje puteva na području Konjica

Za tri firme odobreno 446 hiljada maraka Svake godine Direkcija...

PU Konjic: U posljednje dvije godine smanjen broj slučajeva nasilja nad ženama

Nasilje u porodici najčešće podrazumijeva nasilje nad ženama, a...

NK GOŠK Gabela – Hvala vam dragi prijatelji!

Nogometni klub Velež Mostar izražava najtopliju i najiskreniju zahvalnost našim sportskim prijateljima, ekipi NK GOŠK Gabelana srdačnom gostoprimstvu koji su ukazali našem klubu tokom prvog dijela takmičarske sezone 2022/2023.

Kako je bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti već poznato, Nogometni klub Velež u ljetno/jesenjem dijelu prvenstva nije mogao nastupiti na svom stadionu zbog rekonstrukcije travnjaka glavnog terena stadiona Rođeni, pa su sve utakmice kod kuće su se igrali dalje stadionPerica Pavlović perika” u GabelDom Nogometni klub GOŠK.

Menadžment i osoblje of GOŠK zaista su učinili sve da se svi naši starosjedioci – oni na terenu, oni pored njega, a svakako i oni na tribinama – osjećaju kao kod kuće. Činjenica da je naš Born, na stadion Perica Pavlović perika“, tokom prvog dijela prvenstva ostvario je rezultat od 4 pobjede, 5 utakmica završeno je podjelom bodova, dok nije zabilježen nijedan poraz kod kuće.
Doprinos NK GOŠK-a u organizaciji utakmica koje je Velež igrao na stadionu u Gabeli dokaz je pravog sportskog prijateljstva i zalog buduće saradnje naša dva kluba.

I naravno, najiskrenije se nadamo da ćemo već u narednoj sezoni imati priliku gledati premijerligaški duel Borna i Lavovi na našem stadionu i tako barem djelimično odužiti gostoprimstvo koje su nam ukazali NK GOŠKna čelu sa predsjednikom Gospodin. Lujo Ilić i njegov saradnici i njihove Gabeljani.

Hvala vam dragi sportski prijatelji!

Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na:[email protected]

fkvelez.ba

mostarski.info

Možda vas zanima