11.5 C
Konjic
22 ožujka, 2023

Drugi upravo čitaju

Planska isključenja

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica...

Danas 73. rođendan PD „Igman”

Privredno društvo Igman Konjic danas obilježava 73.godišnjicu rada. Direktor...

Obilježen Dan Srednje škole Konjic

Danas se obilježava Dan Srednje škole Konjic, a tim...

Grad Konjic nagradio najuspješnije studente

Program obilježavanja 1.marta, Dana nezavisnosti BiH, i 3.marta, Dana...

Šumarstvo “Prenj” Konjic: Danas pošumljen lokalitet Repovica sa hiljadu novih sadnica crnog bora i kedra

Radnici Službe za uzgoj i integralnu zaštitu Šumarstva “Prenj”...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

NK GOŠK Gabela – Hvala vam dragi prijatelji!

Nogometni klub Velež Mostar izražava najtopliju i najiskreniju zahvalnost našim sportskim prijateljima, ekipi NK GOŠK Gabelana srdačnom gostoprimstvu koji su ukazali našem klubu tokom prvog dijela takmičarske sezone 2022/2023.

Kako je bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti već poznato, Nogometni klub Velež u ljetno/jesenjem dijelu prvenstva nije mogao nastupiti na svom stadionu zbog rekonstrukcije travnjaka glavnog terena stadiona Rođeni, pa su sve utakmice kod kuće su se igrali dalje stadionPerica Pavlović perika” u GabelDom Nogometni klub GOŠK.

Menadžment i osoblje of GOŠK zaista su učinili sve da se svi naši starosjedioci – oni na terenu, oni pored njega, a svakako i oni na tribinama – osjećaju kao kod kuće. Činjenica da je naš Born, na stadion Perica Pavlović perika“, tokom prvog dijela prvenstva ostvario je rezultat od 4 pobjede, 5 utakmica završeno je podjelom bodova, dok nije zabilježen nijedan poraz kod kuće.
Doprinos NK GOŠK-a u organizaciji utakmica koje je Velež igrao na stadionu u Gabeli dokaz je pravog sportskog prijateljstva i zalog buduće saradnje naša dva kluba.

I naravno, najiskrenije se nadamo da ćemo već u narednoj sezoni imati priliku gledati premijerligaški duel Borna i Lavovi na našem stadionu i tako barem djelimično odužiti gostoprimstvo koje su nam ukazali NK GOŠKna čelu sa predsjednikom Gospodin. Lujo Ilić i njegov saradnici i njihove Gabeljani.

Hvala vam dragi sportski prijatelji!

Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na:[email protected]

fkvelez.ba

mostarski.info

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:
[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima