11.5 C
Konjic
27 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

Obavještenje o raspisivanju Javnog poziva za raspodjelu namjenskih sredstava za zaštitu i unapređenje ribarstva sa kriterijima raspodjele sredstava

Na osnovu Odluke o raspisivanju Javnog poziva za raspodjelu namjenskih sredstava za zaštitu i unapređenje ribarstva sa kriterijima raspodjele sredstava Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanskog kantona, broj: 11-03-20-1150-8/22 od 17. 10. 2022. godine, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanskog kantona objavljuje obavijest o raspisivanju Javnog poziva za raspodjelu namjenskih sredstava za zaštitu i unapređenje ribarstva sa kriterijima raspodjele sredstava.

Integralni tekst Javnoga poziva može se pogledati na službenoj web-stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanskog kantona   www.mpsv-hnz-k.ba.

Javni poziv ostaje otvoren 15 dana od dana javne objave ove Obavijesti u dvije štampane dnevne novine  i objave Javnog poziva na  web-stranici Ministarstva, na linku: https://mpsv-hnz-k.ba/obavijest-o-raspisivanju-javnog-poziva-za-raspodjelu-namjenskih-sredstava-za-zastitu-i-unapredenje-ribarstva-s-kriterijima-raspodjele-sredstava/

Ured za odnose sa javnošću HNK / radiokonjic.ba

Foto: Ured za odnose sa javnošću HNK

26.10.2022.

.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima