back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Objavljen Konkurs za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovnim studentima s područja HNK za 2023./2024.

Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a raspisalo je Konkurs za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovnim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja sa područja Hercegovačko-neretvanskog kantona za akademsku 2023. / 2024. godinu.

Kandidat je obavezan prijaviti se putem on-line obrasca na internet stranici Ministarstva (http://stipendije.monkshnk.gov.ba/) koji, nakon popunjavanja, treba isprintati, potpisati i dostaviti zajedno sa ostalom potrebnom dokumentacijom.

Konkurs za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovnim studentima sa područja Hercegovačko-neretvanskog kantona u akademskoj 2023. / 2024. možete pogledati na web-stranici Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a, na linku: https://monkshnk.gov.ba/Obavijest/Pregled/14781

radiokonjic.ba/monkshnk.gov.ba

22.11.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]