7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Od jutarnjih sati duge kolone vozila kroz Konjic

Na magistralnom putu M-17 od jutarnjih sati formiraju se duge kolone vozila

Zbog prvomajksih praznika, pojačana je frekvencija vozila na dijelu magistralnog puta M-17, na ulazu i izlazu Konjica, kao i na dijelu autoceste Tarčin-Bradina“. To nam je potvrdila i dežurna ekipa PU Konjic.

„Od jutarnjih sati povećan je priliv vozila iz pravca Sarajeva prema jugu. Zbog formiranih dugih kolona i usporenog prolaza kroz naplatne rampe na autoputu Tarčin-Bradina, policijski službenici policijske patrole Hadžići, povremeno usmjeravaju vozila starim dijelom puta od Tarčina do Bradine. Samim tim stvorile su se kolone vozila na ulazi i izlazu u Konjic, a posebno na raskrsnici u našem gradu“ naglasili su iz PU Konjic.

Iz PU Konjic pozivaju vozače na strpljenje, a iz BIHAMK-a također infomrišu o pojačanom prometu vozila prema jugu.

„Zbog pojačanog prometa vozila prema jugu, kolona se formira već na dijelu autoceste Tarčin-Bradina, zbog čega policija trenutno isključuje vozila sa autoceste na naplatnom mjestu Tarčin. U koloni se vozi i magistralnim putem Tarčin-Konjic-Jablanica. I dalje tokom dana očekujemo pojačan promet vozila kako na putevima u Bosni i Hercegovini, tako i na graničnim prelazima“ navode iz BIHAMK-a .

od jutarnjih sati duge kolone vozila kroz konjic
Od jutarnjih sati duge kolone vozila kroz Konjic

radiokonjic.ba

29.04.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima