7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

OI “Neretva” Konjic: Sutra na Boračkom jezeru “Susreti generacija”

Otvaranje ovogodišnjih Susreta generacija odreda održat će se u 18 sati u kampu na Boračkom jezeru

Odred izviđača “Neretva” Konjic organizuje Susrete generacija odreda u subotu 29.7.2023.godine u kampu odreda na Boračkom jezeru. Izviđački susreti generacija su prilika za druženje,nova poznanastva ali i razmjenjivanja iskustava.

“Susreti generacija su prilika ne samo za druženje nego prilika da se učini, napravi, inicira i pokene nešto novo. To je prilika i da se sretnu ljudi koji se možda nisu vidjeli preko trideset godina, razmjene se iskustva, a bude nekada i suza. Cilj je da se ne zaboravi stara generacija izviđačkih odreda” poručio je za radiokonjic.ba Haris Hadžizukić starješina OI “Neretva” Konjic.

oi "neretva" konjic: sutra na boračkom jezeru "susreti generacija"
Haris Hadžizukić starješina OI “Neretva” Konjic

Otvaranje ovogodišnjih Susreta generacija odreda održat će se u 18 sati. Ručak za učesnike koji dođu ranije je od 14 do 14:30h. “Poslije svečanog otvaranja, biti će upriličena večera, tradicionalni grah. Nakon toga slijedi druženje, razmjena iskustva, nova poznanstva i ostane se obično do ponoći” izjavio je starješina OI “Neretva” Konjic.

Učesnici su članovi Odreda izviđača ne samo iz BiH, nego i Evrope i svijeta. Osim druženja, susreta nakon nekoliko godina, na ovoj aktivnosti se i iznose ideje, a neke od njih su već realizovane. Iz Odreda izviđača poručuju da prijave nisu potrebne, zainteresovani samo trebaju doći.

Nadamo se da će i ove godine učesnici, odnosno izviđači, sa sobom ponijeti lijepa iskustva sa Susreta generacija odreda.

radiokonjic.ba

28.07.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima