10.4 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Omar Halilović na “Vogošća open”-u osvojio prvo mjesto 

Omar Halilović, član Karate kluba “Bošnjak” Konjic je učestvovao na 13. “Vogošća open“-u, na kojem je osvojio 1.mjesto u kategoriji juniori +76 kilograma.

Na ovom takmičenju je učestvovalo 49 klubova sa 500 takmičara iz 3 države.

Podsjećamo da se Omar Halilović plasirao na Svjetsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, koje će se održati u Konyi, u Turskoj, u periodu od 26. do 30. oktobra 2022. godine.

“Omar će u četvrtak, 6.oktobra, otputovati na Vlašić na petodnevne pripreme sa ostalim bh karatistima, koji će nas predstavljati na Svjetskom prvenstvu u Turskoj” – izjavio je za radiokonjic.ba Velija Halilović, trener KK Bošnjak.

omar halilović na "vogošća open"-u osvojio prvo mjesto 
Omar Halilović na "Vogošća open"-u osvojio prvo mjesto 

Omara Halilovića, nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, početkom novembra očekuje nastup na Balkanskom šampionatu, koji će se održati u Baru, u Crnoj Gori.

radiokonjic.ba
01.10.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima