back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

ORLOVI PIXIESA LETE U NOVU POBJEDU: Švedska stigla u Beograd – bodrite Srbiju i složite PATRIOTSKU kartu!

Srbija na novom ispitu – Meridian donosi bonus za patriotsku kartu!

Ekipu Dragana Stojkovića Piksija ove godine čekaju još samo dva okupljanja, a glavno je, naravno, Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Pre toga slede dve utakmice Lige nacija, od kojih je prva u Beogradu. Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje Švedsku na stadionu “Rajko Mitić” u grupnoj fazi Lige nacija.

Orlovi će imati priliku, ukoliko pobede u toj utakmici, da se plasiraju u elitnu grupu ovog takmičenja, što bi bilo idealno pred odlazak na Svetsko prvenstvo.

Što se tiče tima, Pixi nije menjao igrače, ali će biti novih imena, poput defanzivca Almerije Srđana Babića i dvojice mladih talentovanih fudbalera Crvene zvezde – Strahinje Erakovića i Stefana Mitrovića.

Švedska je izuzetan i težak protivnik i ovaj meč će biti važan da još više ujedini tim pred izazove u novembru i decembru u Kataru.

Shodno tome, motiva sigurno neće nedostajati. Srbija je trenutno na drugom mestu iza Norveške sa tri boda manje. Ako pobijedi, konačan ishod će odlučiti posljednja runda.

A o svojoj sudbini – možete odlučiti! Sigurni smo da ćete pomno pratiti večerašnju utakmicu, a u isto vrijeme možete zaraditi ozbiljan novac!

REGISTRIRAJTE SE – DOBITE BEZUSLOVANI BONUS

Kako? Prvo se registrujete na sajtu ili mobilnoj aplikaciji meridianbet.rs, a zatim preuzmete fantastično BONUS DOBRODOŠlice od 2.000 RSD i 200 SPINOVA!

Šta nakon toga? Ostanite na istoj adresi, jer vas očekuje odlična ponuda i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Kada je u pitanju večerašnji meč, Srbija je apsolutni favorit iMeridian kladionice daju kvotu 1,95 na pobjedu Piksijevih “orlova”.

Iskoristite je i napravite novu PATRIOTSKA ULAZNICA!

Podsećanja radi, utakmica između Srbije i Švedske na programu je u subotu od 20.45 časova u Beogradu, na stadionu „Rajko Mitić“, a do tada – uživajte u omiljenoj poslastici: onlajn klađenju.

www.sportskacentrala.com

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]