back to top
22.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

OSIM U SVOM STILU KOMENTARISAO UTAKMICU: VEZE NISMO IMALI U PRVOM POLUVREMENU

Svaki tim je pobijedio na svojoj polovini. Suši u prvom, mi u drugom. Drago mi je da sam se nakon 20 godina vratio u Posušje i vidio velike promjene na bolje. Lijep ambijent bez incidenata i izuzetno dobro pripremljen teren, što me je posebno iznenadilo. Drago mi je da se ovakve pozitivne stvari dešavaju u Posušju, a našem fudbalu to treba”, rekao je Osim nakon utakmice.

Zatim se Osi osvrnuo na utakmicu.

  • Možda smo mogli biti nezadovoljniji od Posušja jer smo u drugom poluvremenu bili puno bolji. Međutim, u prvom poluvremenu nas nije bilo. Moram istaći i da Posušje uopće nije loša ekipa i dobro je što nisu izgubili odmah na početku sezone. Ne biste trebali biti gladni”, rekao je Osim.

Iako se u prvom poluvremenu činilo da su rođeni s mislima već u Evropi, Osim ne misli tako.

  • Nismo, ali nismo imali vezu, profesiju, nikoga. U drugom smo počeli da igramo fudbal, mogli smo nešto dati, mogli su i oni. Naš golman je imao dobru odbranu. Na kraju, realan rezultat. Mislim da je sve proteklo u najboljem redu, lijepa atmosfera, lijepo suđenje…”, dodao je za kraj Osim.

Podsjetimo, Velež u četvrtak igra novu utakmicu, ovaj put u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Rival na stadionu Grbavica bit će ekipa Hamrun sa Malte.

hayat.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]