back to top

Drugi upravo čitaju

4. muslimanska slavna brigada obilježila 30.godišnjicu formiranja  

Danas je obilježena 30. godišnjica od formiranja Četvrte muslimanske...

Konjic: U toku deminiranje na lokalitetu Šumine u blizini Drecelja

Generalna skupština UN-a objavila je 8. decembra 2005. godine...

Radio Konjic danas slavi 32 godine rada

Na današnji datum, 4. april 1992. godine, Konjičane i...

U toku izrada vodovodne mreže u MZ Džepi

U toku je izrada vodovodne mreže u mjesnoj zajednici...

UŽ “Nera“: Održano predavanje o položaju Romkinja u BiH

Na današnjoj radionici naziva “Kreiranje sigurnih prostora za marginalizirane...

Osmomartovska čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede

Gradonačelnik Grada Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda u povodu Dana žena 8.marta uputili su čestitku u kojoj se navodi:

“Poštovane Konjičanke,

u povodu Međunarodnog dana žena 8.marta u svoje ime i ime zaposlenika Gradske uprave Konjic upućujemo vam iskrene čestitke sa željom da ovaj i sve buduće praznike provedete u zdravlju i sreći, ispunjene ličnim zadovoljstvom.

Imajući u vidu značaj koji pripadnice nježnijeg spola imaju u društvenom, poslovnom, kulturnom, sportskom, a prije svega porodičnom životu upućujemo vam riječi zahvalnosti za sve što činite, kako bi svakodnevnica bila ugodnija i ljepša.

Neka 8.mart bude podsjetnik na prava žena, koja vam kao aktivnim članicama društva, majkama, suprugama, radnim kolegicama pripadaju.

Sa željom da i u budućnosti svojim obrazovanjem, sposobnostima i kreativnošću našu zajednicu i našu domovinu Bosnu i Hercegovinu činite sadržajnijom i ljepšom, još jednom vam želimo Sretan 8.mart.”

radiokonjic.ba/Grad Konjic

08.03.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima