back to top
15.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

OSR Konjic: Santino Šljivo državni juniorski prvak u mušičarenju

Juniorska ekipa Organizacije sportskih ribolovaca Konjic danas je učestvovala na Državnom prvenstvu u mušičarenju za juniore, koje je održano u Busovači.

Juniorski U-18 šampion Bosne i Hercegovine u mušičarenju postao je član OSR Konjic Santino Šljivo, dok je drugi član organizacije Teo Laštro osvojio peto mjesto. Njih dvojica su obezbijedili svoje mjesto u državnoj juniorskoj reprezentaciji u mušičarenju.

Prve utiske za radiokonjic.ba podijelili su predsjednik Skupštine OSR Konjic Hrabren Kapić i državni prvak Santino Šljivo

Ton Hrabren Kapić i Santino Šljivo
osr konjic: santino šljivo državni juniorski prvak u mušičarenju
OSR Konjic

Na Državnom prvenstvu u mušičarenju nastupilo je 13 takmičara iz OSR Konjic, koje su pratila trojica trenera.

osr konjic: santino šljivo državni juniorski prvak u mušičarenju
OSR Konjic: Santino Šljivo državni juniorski prvak u mušičarenju

radiokonjic.ba

Foto:OSR Konjic

28.08.2022.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:
info@rtvka.bih.net.ba
kontakt@radiokonjic.ba
+387 36 726 267

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]