back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Otvorene Prijave za eCommerce Business Challenge!

AIESEC u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa Bit Alliance i HulkApps, organizuje prvi poslovni izazov iz polja eCommerca. Ovaj jedinstveni događaj, nazvan eCommerce Business Challenge, pružit će srednjoškolcima i maturantima priliku da razviju svoje prve start-up ideje uz podršku iskusnih mentora iz Italije, Španije, Turske, Rumunije i Azerbejdžana.

ECommerce Business Challenge trajat će  od 22. jula do 2. augusta 2024. godine svakim radnim danom od 10 do 14 sati u prostorijama kompanije Hulk Apps na adresi Zmaja od Bosne 74.

Šta možete očekivati?

Tokom deset dana, učesnici će raditi na razvoju svojih start-up ideja pod mentorstvom mladih stručnjaka iz Italije, Španije, Turske, Rumunije i Azerbejžana. Poslovni izazov će kulminirati takmičenjem, gdje će najbolji timovi osvojiti vrijedne nagrade. Ovo je jedinstvena prilika za sve mlade inovatore da steknu praktično iskustvo i razviju svoje vještine u dinamičnom polju eCommerca.

Ko se može i kako prijaviti?

Prijaviti se mogu svi srednjoškolci i maturanti srednjih škola popunjavanjem ove veoma kratke informativne forme. Požurite i prijavite se jer je broj mjesta ograničen!

Ne propustite ovu priliku da budete dio prvog eCommerce Business Challenge-a i napravite prvi korak ka svojoj preduzetničkoj karijeri. Pridružite nam se i započnite svoju poslovnu avanturu

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]