back to top

Drugi upravo čitaju

Klizanje tla u naselju Bijela u Mostaru

Iz OC CZ HNK su jutros saopštili da je...

Danas je Svjetski dan zdravlja – Vaše zdravlje je vaše pravo

Svjetski dan zdravlja, koji se obilježava svake godine 7....

Nova pobjeda KK Konjic

KK Konjic je večeras pobijedio Čelik iz Zenice na...

Sarajevo i Igman odigrali 3:2

Večeras je na stadionu "Asim Ferhatović Hase" odigrana utakmica...

Konjic: Održan omladinski iftar

U dvorištu Gradske džamije u Konjicu večeras je organizovan...

Petrić je najavio promjene za utakmicu s Čukaričkim

Posle nove pobede nad Kelnom i izbijanja na čelo grupe Konferencijske lige, fudbaleri Partizana očekuju nastavak borbe u domaćem šampionatu sutra od 18.30 časova, kada dočekuju Čukarički.

Trener crno-belih Gordan Petrić izrazio je svoja očekivanja pred ovaj meč.

Utakmica nakon Evrope uvijek može biti problematična, jer je bilo puno emocija, bili smo dosta istrošeni. Čeka nas utakmica protiv ekipe koja je talentovana, ima pismene igrače i to će biti još jedna prilika da se dokažemo našim igračima. Bilo je dosta dobrih stvari protiv Kelna, ali to sam već zaboravio, nadam se i da su igrači koncentrisani. Već nakon prve utakmice sa Nemcima rekao sam da su igrači čvrsto na zemlji nakon sletanja na aerodrom. Ušli su u razmišljanje profesionalaca, plaćeni su za to. Imamo i neke iskusne igrače koji su sve to prošli i guraju seistakao je Petrić.

Treba očekivati ​​promjene u igračkom kadru.

Imam ideju da odmorim nekoliko igrača, ali videćemo posle treninga, u dogovoru sa stručnim štabom. Nemamo problema, Rikardo i Belić su dobili šuteve, ništa posebno, proći će za dan-dva. Nadam se da su svi spremnirekao je trener Partizana.

Partizan je vezao dve uzastopne pobede nad Kelnom u Konferencionoj ligi.

Zaokružit ćemo sve što smo osvojili na kraju grupne faze. Imamo dobre šanse za zimu, ali nikad se ne zna. Lepo je što su igrači pokazali da mogu da igraju sa timom iz Lige Petice, ali bilo je to pre neki dan, momci moraju da se ponavljaju, jer im je sve za životopis, za bolje ugovore, veću zaradu.rekao je Petrić.

Sportski centar

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima