13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

Pijane maloljetnice udavile baku u Sarajevu, sve pokušale prikazati kao prirodnu smrt

U SARAJEVU je ubijena starija žena, a za ubistvo se sumnjiče njene maloljetne unuke, nezvanično saznaje portal Avaz. Portal navodi da je policija uhapsila i maloljetnika koji se nalazio na mjestu zločina. Njegov advokat tvrdi da nije učestvovao u ubistvu.

Navodno su svi zajedno konzumirali alkohol, a potom je došlo do svađe između maloljetnika i starice, nakon čega su je udavili. Iako se prvobitno mislilo da se radi o prirodnoj smrti, nakon obdukcije je utvrđeno da je starica ubijena.

Policija još istražuje slučaj

Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo, potvrdio je za portal Avaza da se ubistvo dogodilo.

“Imajući u vidu da policijski službenici Policijske uprave MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, provode intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti u vezi sa postojanjem počinioca. Osnovna sumnja da je počinjeno krivično djelo ubistva starije žene, u ovom trenutku, u interesu istrage, ne možemo dati više informacija”, kazao je Hadžiabdić.

Na Posušje.info prvi put se pojavio post Pijana maloljetnica utopila baku u Sarajevu, pokušala sve prikazati kao prirodnu smrt.

www.posusje.info

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima