17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Planirana isključenja električne energije

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica “Elektrodistribucija” Mostar obavještava kupce električne energije iz trafo područja Nevizdraci I , Nevizdraci II , Nevizdraci zaljev, Treboje, Gradac i Strgonice da će ostati bez snabdijevanja električnom energijom dana 14.02. 2023. godine, u vremenu od 09:00 do 15:00 sati, zbog planiranih radova na zamjeni dotrajalih stubova.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica “Elektrodistribucija” Mostar također obavještava kupce da će u srijedu 15.02.2023. bez električne energije biti:

– kupci sa trafo područja Kanjina I , u vremenu od 09:00 do 16:00 sati zbog planiranih radova na zamjeni transformatora i NN ormara.

– kupci sa trafo područja Kanjina II  u vremenu od 09:00 do 12:00 sati,  zbog planiranih radova na zamjeni transformatora.

U slučaju nevremena ili drugih nepredviđenih okolnosti , radovi će biti prolongirani.

“Elektrodistribucija” Mostar / radiokonjic.ba

13.02.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima