17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Planska isključenja električne energije

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica “Elektrodistribucija” Mostar obavještava kupce električne energije da će kupci sa trafo područja: Sultići, Trusina I, Žitače, Seonica, Ljesovina, Donje Višnjevice, Gornje Višnjevice, Budišnja ravan i Raotići ostati bez snabdijevanja električnom energijom dana 27.03.2023.godine u vremenu od 09:00 do 15:00 sati, zbog planiranih radova na zamjeni dotrajalih stubova.

Iz Službe obavještavaju i kupce električne energije iz trafopodručja Ribari i Boračko jezero III da će, 27.03. tekuće godine, u vremenu od 09.00 do 15.00 sati, ostati bez snabdijevanja električnom energijom zbog radova na zamjeni niskonaponskih ormara.

U slučaju nevremena radovi se odlažu, navodi se u obavještenju.

ED Mostar/radiokonjic.ba

26.03.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima