back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Pobjeda Igmana u posljednjoj pripremnoj utakmici

FK Igman : FK Radnik 5:1

FK Igman Konjic je danas u posljednjoj pripremnoj utakmici, uoči početka druge polusezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pobijedio ekipu “Radnik” iz Hadžića rezultatom 5:1 (4:1).

pobjeda igmana u posljednjoj pripremnoj utakmici
Pobjeda Igmana u posljednjoj pripremnoj utakmici

Utakmica je odigrana na glavnom terenu Gradskog stadiona u Konjicu.

Šef stručnog štaba FK Igman Husref Musemić je za radiokonjic.ba izjavio da je prvo poluvrijeme bilo korektno, a da drugim poluvremenom nije zadovoljan.

“Kompletna ekipa je izašla na poluvremenu. Imamo sedam dana dovoljno vremena da igrače možda osvježimo, možda su malo još uvijek umorni, jer dugo smo vremena u trenažnom procesu. Očekujemo Željezničar, nadam se, spremni” – izjavio je Musemić.

Ton Husref Musemić
pobjeda igmana u posljednjoj pripremnoj utakmici
Husref Musemić

FK Igman u nastavku prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine 25.februara igra sa FK Željezničar, a utakmica se igra na Gradskom stadionu u Konjicu.

radiokonjic.ba

18.02.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]