back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Počela montaža nove podloge u Sportskoj dvorani Konjic

JU Sportska dvorana Konjic prošle sedmice je počela sa zamjenom podne podloge parketom. Direktor dvorane Adnan Elezović je rekao da je 09. 05.2024. počela montaža nove sportske podloge u Sportskoj dvorani Konjic.

“Nakon realizovanih zakonskih propisa, uz bezrezervnu pomoć Grada Konjica ušli smo u fazu montaže spotske podloge -parketa. To je najmodernija i najkvalitetnija sportska podloga koja će obezbijediti kvalitetnije i optimalnije uslove za bavljenje sportom i rekreacijom u dvorani, kako učenicima koji pohađaju časove fizičke kulture, tako i svim rekreativcima i svim sportašima” – naveo je Elezović.

počela montaža nove podloge u sportskoj dvorani konjic
Adnan Elezović

“Do sada smo postavili električne pregrade za što kvalitetnije i organizovanije bavljenje sportom, gdje nekoliko klubova mogu obavljati sportske aktivnosti u istom vremenskom periodu. Postavili smo i kvalitetnu sportsku spužvu na zidove dvorane jer se igralište nalazi veoma blizu zidova, te na taj način obezbijedili sigurniji prostor za bavljenje sportom i rekreacijom. Nadam se da ćemo u narednih 25 dana završiti s montažom i nadzorom što se tiče podloge” – izjavio je Elezović, dodavši da imjau u planu i nove aktivnosti. 

počela montaža nove podloge u sportskoj dvorani konjic

radiokonjic.ba

14.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima