12.8 C
Konjic
27 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

Porazom od Ukrajinca Džan Ždrale se oprostio od Svjetskog prvenstva u kickboxu u Italiji

Džan Ždrale je danas poražen u drugom meču na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu za djecu, kadete i juniore koje se održava u gradu Lido Di Jesolo u Italiji.

Ovim porazom Džan se oprašta od Svjetskog prvenstva , a iz Kluba borilačkih sportova Balkan Konjic poručili su da su zadovoljni borbama i nastupom mladog Konjičanina na ovom prvenstvu i da tek njegovo vrijeme dolazi kada je riječ o kickboxingu.

porazom od ukrajinca džan ždrale se oprostio od svjetskog prvenstva u kickboxu u italiji
Porazom od Ukrajinca Džan Ždrale se oprostio od Svjetskog prvenstva u kickboxu u Italiji

“Jako sam ponosan na svoje nastupe, prvenstvo je veoma jako, jaka konkurencija. Imao sam dva teška meča u dva dana. Mogu reći samo da sam dao sve od sebe, idemo dalje, vratit ću se jos spremniji”, poručio je mladi Konjičanin Džan Ždrale za radiokonjic.ba.

radiokonjic.ba

04.10.2022.

(Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima