back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Posušje: Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći, Tužiteljstvo objavilo detalje

Jedna osoba je preminula od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak navečer u mjestu Broćanac kod Posušja.

U sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 19.00 časova dogodila u mjestu Broćanac učestvovalo je motorno vozilo.Volkswagen Passat tip 3Bkojim je uspeoIB (1954)dok je bio u istom voziluMB (1966)i motorno voziloAudi 4Gkojim je uspeoDK (1979)a u istom vozilu je također bioDK (1949).

Sve četiri osobe koje su učestvovale u saobraćajnoj nesreći zadobile su fizičke povrede, dok su IB i MB prevezeniSKB Mostarkolima Hitne pomoći Doma zdravlja Posušje, gdje je od zadobijenih povreda preminuoumrla IBa MB je zadržan na daljem liječenju.

Po nalogu dežurnog tužioca Josipa Aničića nad tijelom preminulogbiće obavljena obdukcijau subotu 24.12.2022rekla je ona portaluJabuka.tvviša suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević.

Posušje: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći, objavilo je Tužilaštvo, detalji su se prvi pojavili na Posušje.info.

www.posusje.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima