Drugi upravo čitaju

Konjic: Zatvorena 17. manifestacija “Dani Sejfullaha ef. Prohe”

Elvedina Cokoja Hebib dobitnica nagrade “Sejfullah ef. Proho” za...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

Šesnaestogodišnji FIDE majstor Sanjin Čulum iz Tuzle pobjednik turnira “Konjic Open 2024”

Šesnaestogodišnji FIDE majstor Sanjin Čulum iz Tuzle pobjednik je...

Udruženje “Žena za ženu” Konjic dodijelilo ovogodišnja priznanja

Večeras je Udruženje za pomoć i edukaciju “Žena za...

Potpisan ugovor o uspostavljanju aviolinije Mostar – Beograd

Premijerka Hercegovačko-neretvanskog kantona Marija Buhač, zajedno sa ministrom saobraćaja i veza Ivom Bevandom i ministrom trgovine, turizma i zaštite okoline Emilom Balavcem,  učestvovala je danas, u Gradskoj vijećnici Mostar, na svečanosti potpisivanja trostranog ugovora između Gradske uprave Mostar, srbijanske aviokompanije ”Air Serbia” i Aerodroma Mostar. Riječ je o uspostavljanju redovne aviolinije koja će, prema najavi, tri puta sedmično povezivati Mostar i Beograd. Vlada HNK-a kontinuirano godinama pomaže rad i razvoj Aerodroma Mostar, a samo je posljednjim Rebalansom Budžeta za 2023. godinu, putem Ministarstva saobraćaja i veza te Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša, za razvoj i uspostavljanje novih aviolinija izdvojila milion KM.

radiokonjic.ba/vladahnk.ba

02.02.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima