back to top

Drugi upravo čitaju

Aktuelno: Ministarstvo za pitanja boraca HNK

Ministarstvo za pitanja boraca HNK u postupku je donošenja...

Salih ef. Jusufović: “Mjesec ramazan je mjesec preporoda naših duša”

U džematu Čelebići kao i svake godine organizuje se...

Grad Konjic: Javni poziv za podnošenje zahtjeva za podsticaj u poljoprivrednoj proizvodnji

Grad Konjic je objavio Javni poziv za podnošenje zahtjeva...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

U izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

„Uskrs je prilika da se družimo, radujemo i veselimo“

Radost ovogodišnjeg Uskrsa i ove će godine stariji stanovnici...

PRAVILA U SVLAČIONICI JUVENTUSA: Otkriveno koji su igrači okrenuli leđa Allegriju i žele ga otkaz

Juventus je sinoć još jednom razočarao svoje navijače, pošto je u 4. kolu grupne faze Lige šampiona poražen od Makabija sa 2:0.

Bianconeri su u Haifi doživjeli šokantan poraz od Makabija, koji je odigrao odličnu utakmicu i mogao ubjedljivije slaviti protiv velikana iz Torina.

Sinoćni susret bio je još jedan dokaz da stvari u Juventusu ne stoje kako treba i da je klub u velikoj krizi, te da su promjene potrebne što prije.

Posebno je na udaru trener Massimilliano Allegri, za kojeg navijači Juventusa smatraju da više nije pravo rješenje za klub i da bi najbolja opcija bila da uprava kluba preda ostavku stručnjaku za trofeje.

La Repubblica je otišla i korak dalje i sada javlja da situacija u svlačionici Juventusa nije nimalo dobra, te da je ekipa podijeljena kada je Allegri u pitanju. Neki igrači ga podržavaju i ostaju mu lojalni, ali sve je više onih koji misle da ga treba otpustiti.

Isti izvor piše da su Szczesny, Cuadrado, Danilo, Perin i De Scillo podržali Allegrija i da smatraju da on treba da ostane, ali ima i onih koji su otvoreno protiv toga.

La Repubblica prenosi da su Locatelli i McKenna pokazali nezadovoljstvo, ali da Di Maria i Paredes takođe nisu baš zadovoljni kako Allegri vodi ovaj tim.

Govori i da ni novi igrači poput Kostića i Bremera nisu najsrećniji i da Alegrijevu taktiku smatraju greškom, a sličnog je mišljenja i Vlahović, koji ove sezone ne igra u najboljoj formi.

Allegri je očito izgubio povjerenje svlačionice i jasno je da je rastanak najbolje rješenje kada je ovo u pitanju…

Sportski centar

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima