Drugi upravo čitaju

Mostarac Sanjin Hasanović pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli “Kadrija Delalić”

Pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli „Kadrija Delalić" je Mostarac...

Udruženje antifašista Konjic 3. marta organizuje obilazak spomen-obilježja

Udruženje antifašista Konjic 41-45 i 92-95 povodom 3. marta,...

Igman pobijedio Široki Brijeg rezultatom 1:0

FK Igman je danas u okviru 21.kola WWin lige...

U Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli “Kadrija Delalić”

Danas je u Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli...

Preminuo od posljedica prometne nesreće u Tomislavgradu

Na magistralnom putu Tomislavgrad – Posušje u mjestu Bukovica u nedjelju u 18:10 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je BR rođen 1956. godine u mjestu Roško Polje upravljajući motornim vozilom marke “mercedes” izgubio kontrolu nad vozilom i izletio sa cesta.

Nakon nezgode, BR je izašao iz vozila i zatražio pomoć od prolaznika koji su u tom trenutku prolazili tim dijelom puta da ga povežu sa obližnjim restoranom, a radilo se o Zavidovićima koji su vozili ” Ford” motorno vozilo, što su i učinili, saopšteno je iz MUP-a HBŽ.

Nakon kraće vožnje, BR je u jednom trenutku pozlilo i izgubio je svijest. Nakon toga, na lice mjesta su pozvani uposlenici Hitne medicinske pomoći DZ Tomislavgrad i djelatnici PP Tomislavgrad, gdje je dežurni ljekar, nakon pregleda tijela, konstatovao smrt BR.

Uviđaj na mjestu događaja izvršili su djelatnici Policijske uprave Tomislavgrad, a o svemu je obaviješten dežurni županijski tužitelj, nakon čega je tijelo preminulog predato porodici, navodi se u priopćenju.

Post Poginuo od posljedica saobraćajne nesreće u Tomislavgradu pojavio se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima