14.4 C
Konjic
30 rujna, 2022

Drugi upravo čitaju

Lukomir: “Luka (ne)mira”?

Uvijek pišu da je u Lukomiru sve dobro, a...

Tko su kandidati za Premijer ligu?

Odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine,...

Pronađeno tijelo nestale žene kod Stoca

U blizini Smrekove Glavice na predjelu Gornji Poplat kod...

Đoković: Ovo se ne događa često

U srijedu popodne u parku "Ravne 2" u "Dolini...

Počela naplata parkinga kod Gradske džamije i Ćuprije

JKP Standard je počeo  sa primjenom nove Odluke o...

Prije dvije godine je napadnuta i ostavljena u lokvi krvi da umre. Sada se probudila iz kome i identificirala svog napadača

Amerikanka koja je bila žrtva nasilnog napada probudila se iz dvogodišnje kome i identifikovala svog brata kao napadača, prenose lokalni mediji.

Wanda Palmer(51) je pretučena i ostavljena da umre u svom domu u Cottagevilleu u Zapadnoj Virdžiniji u junu 2020. Policija ju je pronašla u lokvi krvi, a napadnuta je tako divljački da su vlasti mislile da je mrtva.

“Kada smo stigli tamo, mislili smo da je mrtva”, rekao je šerif okruga Jackson Ross Mellinger za MetroNews, dodajući da istražitelji nisu imali tragove.

“Nije bilo očevidaca, niko nije živio u kući, nema snimaka nadzornih kamera, nema zapisa na mobilnom. Praktično ništa nije moglo napredovati”, dodao je.

Međutim, dvije godine kasnije, Palmer se probudila iz kome, i uprkos oštećenju mozga od napada, uspjela je govoriti dovoljno da identifikuje svog brata.Davide Palmerkao navodni napadač.

David Palmer je kasnije uhapšen i optužen za pokušaj ubistva i zlonamjerno ranjavanje, za koje se vjeruje da su počinjeni mačetom ili sjekirom.

  • Nastavljeni radovi na izgradnji sportske dvorane u Mostaru
  • Skandalozan tvit mladih njemačkih Zelenih: ‘Genocid u Srebrenici počinili su Srbi, ali i Hrvati!’
  • Prije dvije godine napadnuta je i ostavljena da umre u lokvi krvi. Sada se probudila iz kome i identifikovala svog napadača
  • Zbog požara je evakuisano 14.900 ljudi
  • Pripremite se za talas pandemije tokom ljeta

Post Prije dvije godine napadnuta je i ostavljena da umre u lokvi krvi. Sada se probudila iz kome i identifikovala svog napadača prvo se pojavila na Dnevni.ba.

dnevni.ba

Možda vas zanima