10.4 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Prijem kod gradonačelnika Ćatića za FK “Igman” Konjic

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić upriličio je danas prijem za rukovodstvo i igrače FK „Igman“ Konjic povodom ulaska u Premijer ligu BIH, čime je ovaj klub ostvario istorijski uspjeh. Čestitajući FK „Igman“ na ostvarenom rezultatu, gradonačelnik Ćatić kazao je da su sve Konjičane učinili veoma ponosnim.

-Ovi momci su zajedno sa Upravom kluba napravili istorijski uspjeh i ova godina će biti upisana zlatnim slovima kada je u pitanju sport u Konjicu.Učinili su nas veoma ponosnim, kako u gradu, tako i širom svijeta-naveo je Ćatić.

prijem kod gradonačelnika ćatića za fk "igman" konjic
Prijem kod gradonačelnika Ćatića za FK "Igman" Konjic

Na današnjem prijemu govorilo se i o rekonstrukciji Gradskog stadiona, kako bi FK „Igman“ mogao domaće utakmice igrati na svom stadionu.Finansijsku podršku će u tom pogledu pružiti i Grad Konjic.

Adnan Elezović, šef stručnog štaba FK „Igman“, izrazio je zadovoljstvo današnjim prijemom i ostvarenim rezultatima u proteklom periodu.

-Zahvalio bih se gradonačelniku na prijemu naše ekipe i dragao nam je što smo svojim rezultatima osvjetlali obraz Grada Konjica i nadamo se da će tako biti i u narednom periodu-istaknuo je Elezović.

On je kazao da su pripreme za početak takmičenja u Premijer ligi BiH počele 16.juna, odigrana je i prva pripremna utakmica, a u toku je i dovođenje pojačanja, kako bi se napravila konkuretna ekipa za Premijer ligu.

Senad Kašić, kapiten ekipe FK „Igman“, naveo je da im čini zadovoljstvo današnji prijem kod gradonačelnika,  te im to daje dodatni podstrek da rade još jače i da na najbolji način predstave klub u Premijer ligi BiH.

radiokonjic.ba

27.06.2022.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima