4.4 C
Konjic
6 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Pripadnici GSS Stanice Konjic krenuli za Bosnu i Hercegovinu iz Turske

Rasim Nuhić, vođa tima GSS Stanice Konjic, koja je u nedjelju otputovala u Hataj sa članovima GSS Federacije BiH, potvrdio je večeras za radiokonjic.ba da su kopnenim putem krenuli prema Bosni i Hercegovini.


U četvrtak se sedamdesetak pripadnika GSS FBiH sa ostalim osobljem, koje je bilo na usluzi spasilačkim timovima, uputilo prema Bosni i Hercegovini. Tokom dana su nas ugostili u gradu Konji, gdje su nas gradonačelnik i predstavnici grada dočekali i ispratili. Ovdje smo posjetili i jedan kamp, gdje se obučavaju njihove spasilačke službe, a najmanje dva dana će nam trebati da stignemo u BiH, u Konjic“ – izjavio je Nuhić.

Dogovorili smo i saradnju sa ovim Centrom za obuku” – dodao je Nuhić.

U Turskoj je iz GSS Stanice Konjic boravilo sedam članova.

radiokonjic.ba

17.02.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima