back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Pronađena mrtva osoba  

Načelnik Operativnog centra Policijske uprave Konjic Ismail Kadić informisao je za radio konjic.ba o tragičnom događaju koji je prijavljen sinoć, nakon što je pronađena mrtva osoba.

Policijska stanica Konjic je sinoć oko 21:20 sati zaprimila telefonsku porijavu, gdje se u Policijsku stanicu obratio T.R. iz mjesta Argud, te obavijestio da su mještani na lokalnom putu između mjesta Argud i Svijenča u vozili zatekli beživotno tijelo lica P. DŽ. (1965.) sa povredama nastalim, najvjerovatnije od vatrenog oružja“ – izjavio je Kadić, navodeći da je nakon toga formirana uviđajna ekipa, koja je izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj.

S obzirom da je pored beživotnog tijela osobe P. DŽ. pronađeno i vatreno oružje pištolj, a radilo o povredama glave, uviđajem je konstatovano da se, najvjerovatnije radi o samoubistvu. Izvršen je uviđaj. U toku dana po nalogu dežurnog tužioca izvršice se druge operativne radnje u cilju kompletnog rasvjetljavanja ovog događaja“ – izjavio je Kadić.

radiokonjic.ba

26.12.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]