7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Pronađeno beživotno muško tijelo u stijenama na području Zvekuše

Pretpostavlja se da se radi o nestaloj osobi za kojom se tragalo od petka navečer

Pripadnici GSS “Prenj” Konjic su danas, šestog dana potrage, pronašli beživotno muško tijelo, za koje se pretpostavlja da se radi o nestaloj osobi, Zulfi Ćibo, za kojim se tragalo od petka navečer. Prema riječima Ismaila Kadića, načelnika Operativnog centra PU Konjic, danas u 16:15 su pripadnici GSS Prenj Konjic obavijestili PU Konjic o pronalasku tijela.

pronađeno beživotno muško tijelo u stijenama na području zvekuše
Pronađeno beživotno muško tijelo u stijenama na području Zvekuše

“Danas su pripadnici GSS “Prenj” Konjic u nepristupačnim stijenama, koje nisu daleko od kuće koju je koristila nestala osoba, pronašli beživotno muško tijelo za koje se pretpostavlja u ovim trenucima da se radi o nestaloj osobi za kojom se tragalo posljednjih šest dana. Formira se uviđajna ekipa koja će izaći na teren, izvršiti uviđaj, nakon kojeg ćemo imati potvrdu da li se radi o osobi za kojom se tragalo, a potom i druge informacije u vezi sa ostalim okolnostima događaja. Sada ne možemo dati više informacija, jer tek po završetku uviđaja i drugih radnji koje će se obavljati  vjerovatno uz prisustvo tužioca, imat ćemo više informacija koje ćemo prenijeti javnosti”-kazao je Kadić.

pronađeno beživotno muško tijelo u stijenama na području zvekuše
Pronađeno beživotno muško tijelo u stijenama na području Zvekuše

Edi Balić, vođa današnje potrage i član GSS “Prenj” Konjic kazao nam je da će se nakon obavljenog uviđaja, koji će potrajati nekoliko sati, pristupiti izvlačenju tijela.

radiokonjic.ba

photo: GSS Prenj Konjic

13.09.2023.

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima