Drugi upravo čitaju

Mostarac Sanjin Hasanović pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli “Kadrija Delalić”

Pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli „Kadrija Delalić" je Mostarac...

Udruženje antifašista Konjic 3. marta organizuje obilazak spomen-obilježja

Udruženje antifašista Konjic 41-45 i 92-95 povodom 3. marta,...

Igman pobijedio Široki Brijeg rezultatom 1:0

FK Igman je danas u okviru 21.kola WWin lige...

U Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli “Kadrija Delalić”

Danas je u Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli...

PU Konjic: Poduzete dodatne sigurnosne mjere kako bi susret između Igmana i Željezničara protekao u najboljem redu  

Iz Policijske uprave Konjic su potvrdili da su poduzete dodatne sigurnosne mjere kako bi susret između Igmana i Željezničara protekao u najboljem redu.

“Mi smo napravili procjenu rizika i angažovali dovoljan broj policijskih službenika da obezbijede teren. Drago nam je da je FK Igman uspio obezbijediti tribinu za gostujuće navijače, što će nama olakšati obezbjeđenje. U ovom poslu pristupamo krajnje profesionalno i nastojat ćemo da sutrašnja, ali i svaka naredna utakmica koju FK Igman bude igrao na ovo terenu, prođe u najboljem redu” – rekao je za radiokonjic.ba Ismail Kadić, rukovodilac Operativnog centra Policijske uprave Konjic.

pu konjic: poduzete dodatne sigurnosne mjere kako bi susret između igmana i željezničara protekao u najboljem redu  
Ismail Kadić

FK Igman je angažovao i dovoljan broj zaštitara koji će vršiti pregled svih lica koja budu ulazila na stadion, a tu će biti prisutni i policijski službenici koji će asistirati u slučaju da se pronađu nedozvoljena pirotehnička sredstva ili slično. Ukoliko dođe do upotrebe nedozvoljenih sredstava, domaćin može plaćati i određene kazne Nogometnom savezu BiH, prema tome, ko voli Igman, ne bi trebalo da ide protiv Igmana, u smislu da na neki način svojim ponašanjem doprinese da Igman, eventualno, mora plaćati kazne Nogometnom savezu BiH” – kazao je Ismail  Kadić.

pu konjic: poduzete dodatne sigurnosne mjere kako bi susret između igmana i željezničara protekao u najboljem redu  
Stadion FK Igman

radiokonjic.ba

24.02.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima