back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

PU Konjic: “Putnički voz usmrtio ženu”

Iz Operativnog centra Policijske uprave Konjic su informisali o tragičnom događaju koji se jutros dogodio u mjestu Cerići.

„Jutros u 8:40 PS Konjic zaprimila je prijavu da je putnički voz koji se kretao na relaciji Sarajevo – Čapljina, u mjestu Cerići, udario nepoznatu žensku osobu koja je najvjerovatnije izvršila samoubistvo skakanjem pod voz. Odmah je formirana uviđajna ekipa koju čine inspektor OKP, kriminalistički tehničar PU Konjic, dežurni tužilac, mrtvozornik koji su izašli na mjesto događaja. Još uvijek nije poznat identitet osobe, a nakon uviđajnih radnji vjerovatno ćemo imati više informacija o ovom događaju“ – kazao je za radiokonjic.ba Ismail Kadić, rukovodilac Operativnog centra PU Konjic.

radiokonjic.ba

23.03.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]