16.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

PU Konjic: Tragičan događaj u blizini sela Kruščica  

Pronađeno beživotno tijelo, pripadnici PU Konjic i GSS Prenj Konjic nalaze se na terenu

U Policijsku ispostavu Buturović Polje večeras je zaprimljena prijava o pronalasku beživotnog tijela u šumi u blizini sela Kruščica. Načelnik OC PU Konjic Ismail Kadić je o ovom događaju za radiokonjic.ba izjavio:

„U 18: 15 sati u Policijsku ispostavu u Buturović polju obratio se H.S. iz mjesta Kruščica i prijavio da je neposredno prije prijavljivanja u šumi u blizini mjesta Kruščica pronašao beživotno tijelo svog oca H.M. (1960). U razgovoru sa prijaviteljem, isti je izjavio da je u toku dana njegov otac otišao u šumu radi sječe drva. Do nesretnog slučaja je najvjerovatnije došlo prilikom pada bukovog stabla na stradalo lice. Formirana je uviđajna ekipa OKP PU Konjic koji su uz saglasnost dežurnog tužioca izašli na lice mjesta. Uviđaj je trenutno u toku te nakon završetka istog, imat ćemo više informacija o nastalom događaju. Na terenu su i pripadnici GSS Prenj Konjic koji će nakon završenog uviđaja poduzeti aktivnosti na izvlačenju tijela unesrećenog iz šume do sela Kruščica“ izjavio je načelnik OC PU Konjic Ismail Kadić.

[email protected]

03.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima