17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Rasim Nuhić iz Hataja: „Situacija, najblaže rečeno, liči ratnoj zoni“

Rasim Nuhić, vođa tima GSS Stanice Konjic, koja je u nedjelju otputovala u Hataj sa ostalim članovima GSS Federacije BiH javio se za radiokonjic.ba

„Ekipa GSS Stanica Konjic, zajedno sa ostalim pripadnicima druge grupe Federalne GSS, nas oko 30, stigli smo noćas u Hataj, spojili se sa ostalim grupama. Dobro smo i zdravo, putovali smo 2350 kilometara. Danas smo bili na terenu. Situacija, najblaže rečeno, liči nekoj ratnoj zoni. Mi pokušavamo raditi ono što je do nas, što možemo“ – izjavio je Nuhić.

rasim nuhić iz hataja: „situacija, najblaže rečeno, liči ratnoj zoni“
Rasim Nuhić iz Hataja: „Situacija, najblaže rečeno, liči ratnoj zoni“
Ton Rasim Nuhić

Nuhić, koji se sa još šest pripadnika GSS Stanice Konjic nalazi u Hataju, je dodao da su sada u bazi, zajedno sa drugim međunarodnim timovima, te da je dobra međusobna saradnja između timova i spasilačkih službi iz Turske, kao i da se radi danonoćno.

radiokonjic.ba
Foto: Rasim Nuhić
14.02.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima