11.5 C
Konjic
27 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

S motornom pilom uletio u kafić i naredio DJ-u da svira njegove pjesme

U ugostiteljskom objektu u Daruvaru, u Ulici Stjepana Radića, u Hrvatskoj, prošle subote oko 22.40 sati javni red i mir narušio je 40-godišnjak u alkoholiziranom stanju.

U restoran je ušao sa motornom testerom u ruci.

Nakon toga je prišao DJ pultu, stavio motornu testeru na sto i rekao 23-godišnjem DJ-u da pusti pesme koje je naručio ili će razbiti sto. Ponašanje 40-godišnjaka uznemirilo je goste.

Priveden je u prostorije policije i oduzeta mu je motorna testera.

Potom je smješten u prostorije specijalne policije dok se nije otrijeznio. Kako je saopšteno iz policije, zbog počinjenog prekršaja iz člana 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom Odjelu za prekršaje Općinskog suda u Bjelovaru.

Uletio motornom testerom u kafić i naredio DJ-u da pusti njegove pjesme pojavio se prvi na Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima