back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Santino Šljivo prvak BiH u mušičarenju za juniore

Santino Šljivo, član Organizacije sportskih ribolovaca Konjic, prvak je BiH u mušičarenju za juniore. On je na Otvorenom prvenstvu BiH u mušičarenju, koje je održano u Busovači, na rijeci Lašvi, bio najuspješniji od 23 takmičara.

santino šljivo prvak bih u mušičarenju za juniore
Santino Šljivo prvak BiH u mušičarenju za juniore

Na prvenstvu je nastupilo ukupno osam članova Organizacije sportskih ribolovaca Konjic. Zapažen rezultat ostvario je i Teo Laštro, koji je osvojio peto mjesto, te je uz Santina Šljivu, izborio status člana reprezentacije BiH u mušičarenju za sezonu 2023./2024.godina.  Za OSR Konjic nastupili su i Enid Moro, Muhamed Sabitović, Sedad Macić, Bakir Radmanić, Idir Kraljušić i Mirza Spaho.

santino šljivo prvak bih u mušičarenju za juniore
Santino Šljivo prvak BiH u mušičarenju za juniore

radiokonjic.ba

03.09.2023.

samra@radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima