13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

Saobraćajna nezgoda na putu M-17 u mjestu Živašnica

Na magistralnom putu M-17, Konjic-Sarajevo, u mjestu Živašnica, došlo je u 17:30 do saobraćajne nezgode, potvrdio nam je Ismail Kadić, rukovodilac Operativnog centra PU Konjic. U nesreći su učestvovala dva vozila, Audi, kojim je upravljao K.I (1998.) i Škoda Octavia, kojim je upravljao M.U. (1963,), oba iz Konjica. Povrede neutvrđenog stepena zadobio je M.U, kojem je pružena pomoć u Hitnoj medicinkoj službi, nakon čega je pušten kući.

U vrijeme vršenja policijskog uviđaja saobraćaj je bio obustavljen do 18:30, ali se odvijao alternativnim pravcem kroz naselje Živašnica.

radiokonjic.ba

18.03.2023.

saobraćajna nezgoda na putu m-17 u mjestu živašnica
Saobraćajna nezgoda na putu M-17 u mjestu Živašnica

radiokonjic.ba

18.03.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima