21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic za period od 17. jula do 24. jula 2023. u oblasti kriminaliteta evidentirano je 9 krivičnih djela: 5 na području Konjica, 2 na području Jablanice i 2 na području Prozora. Javni red i mir narušen pet puta, četiri puta na području Konjica i jednom na području Prozora.

Evidentirane su 23 saobraćajne nezgode: 16 na području Konjica, 6 na području Jablanice i 1 na području Prozora.

U ukupnom broju saobraćajnih nezgoda konstatovane su lakše i teže tjelesne povrede, također i pvorede neutvrđenog stepena. Teže tjelesne povrede konstatovane su kod 3 lica, a jedna osoba je izgubila život, na području Konjica. Tri osobe zaodobile su povrede neutvrđenog stepena, na području Konjica.

radiokonjic.ba

24.07.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima