17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Šesnaestina finala Kupa BiH:Igman gostuje Laktašima

Fudbalski klub Igman sutra igra utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH. Utakmica se igra u 14 sati u Laktašima kod istoimene ekipe. Trener FK Igman Adnan Elezović mišljenja je da im je svakako dala vjetar u leđa pobjeda nad Tuzla City-em ove subote u okviru 14. kola m:tel Premijer lige BiH, te se nadaju dobroj igri i pobjedi i u Kupu.

“Dobro nam je došla pobjeda protiv Tuzla City-a, podigla nam je samopuzdanje. Nadam se da ćemo biti pravi i da ćemo kroz dobru igru isto slaviti u Kupu.  Što se tiče igrača svi su igrači spremni, neke smo igrače ostavili u Konjicu jer su  bili umorni nakon utakmice, tako da imamo dovoljan broj igrača koji će konkurirati sutra za utakmicu. Ovi igrači koji nisu imali dovoljno prilike da pokažu svoj talenat, da igraju,  nadam se da će sutra opravdati očekivanja i pokazati svoj kvalitet”, kazao je Adnan Elezović, šef stručnog štaba FK Igman za radiokonjic.ba.

radiokonjic.ba

18.10.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima