back to top

Drugi upravo čitaju

Večeras noć Lejletul-kadr

Večeras sa akšam namazom nastupa najodabranija noć u godini,...

SIPA: U akciji “Paravan” uhapšene tri osobe u Mostaru, Međugorju i Konjicu

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA)...

Udruženje Pomozi.ba u martu doniralo 775.930,83 KM za liječenje oboljelih bh. građana

U martu mjesecu donirali smo 775.930,83 KM za liječenje...

Nastavak radova na uređenju parkinga u Koloniji

Ovih dana nastavljaju se radovi na uređenju parkovskih površina...

Pripreme za ljetnu sezonu i Smotru izviđača BiH na Boračkom jezeru  

Novi projekat uređenja kampa konjičkih izviđača na Boračkom jezeru...

Šesnaestina finala Kupa BiH:Igman gostuje Laktašima

Fudbalski klub Igman sutra igra utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH. Utakmica se igra u 14 sati u Laktašima kod istoimene ekipe. Trener FK Igman Adnan Elezović mišljenja je da im je svakako dala vjetar u leđa pobjeda nad Tuzla City-em ove subote u okviru 14. kola m:tel Premijer lige BiH, te se nadaju dobroj igri i pobjedi i u Kupu.

“Dobro nam je došla pobjeda protiv Tuzla City-a, podigla nam je samopuzdanje. Nadam se da ćemo biti pravi i da ćemo kroz dobru igru isto slaviti u Kupu.  Što se tiče igrača svi su igrači spremni, neke smo igrače ostavili u Konjicu jer su  bili umorni nakon utakmice, tako da imamo dovoljan broj igrača koji će konkurirati sutra za utakmicu. Ovi igrači koji nisu imali dovoljno prilike da pokažu svoj talenat, da igraju,  nadam se da će sutra opravdati očekivanja i pokazati svoj kvalitet”, kazao je Adnan Elezović, šef stručnog štaba FK Igman za radiokonjic.ba.

radiokonjic.ba

18.10.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

alisa@radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima