-0.5 C
Konjic
29 studenoga, 2022

Drugi upravo čitaju

Preminuo član hora “Sejfullah” Elmas Alić

Elmas Alić, član hora "Sejfullah", preminuo je jučer u...

Detalji autoputa koridora Vc – regija Konjic

Ermin Handžar, šef Službe građenja u JP “Autoceste” FBiH O...

Rezultati analize uzoraka rijeke Neretve

U svim uzorcima rijeke Neretve uzetim iznad mosta Orašje...

4 stabla iz Konjica u nominaciji za “Stablo godine u BiH za 2022.”

Kako bi se odalo priznanje jedinstvenom bogatstvu prirode BiH,...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju PU Konjic za period od 21. do...

Šesnaestina finala Kupa BiH:Igman gostuje Laktašima

Fudbalski klub Igman sutra igra utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH. Utakmica se igra u 14 sati u Laktašima kod istoimene ekipe. Trener FK Igman Adnan Elezović mišljenja je da im je svakako dala vjetar u leđa pobjeda nad Tuzla City-em ove subote u okviru 14. kola m:tel Premijer lige BiH, te se nadaju dobroj igri i pobjedi i u Kupu.

“Dobro nam je došla pobjeda protiv Tuzla City-a, podigla nam je samopuzdanje. Nadam se da ćemo biti pravi i da ćemo kroz dobru igru isto slaviti u Kupu.  Što se tiče igrača svi su igrači spremni, neke smo igrače ostavili u Konjicu jer su  bili umorni nakon utakmice, tako da imamo dovoljan broj igrača koji će konkurirati sutra za utakmicu. Ovi igrači koji nisu imali dovoljno prilike da pokažu svoj talenat, da igraju,  nadam se da će sutra opravdati očekivanja i pokazati svoj kvalitet”, kazao je Adnan Elezović, šef stručnog štaba FK Igman za radiokonjic.ba.

radiokonjic.ba

18.10.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

Možda vas zanima