back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Sindikat Srednje škole Konjic organizovao jednosatni štrajk upozorenja

Sindikat Srednje škole Konjic je danas organizovao jednosatni štrajk upozorenja s ciljem da se skrene pažnja na njihove zahtjeve.

“Zahtjev sindikata je da se radnicima vrati mogućnost napredovanja, da se raspišu konkursi za ovu školsku godinu, da se omogući zapošljavanje na neodređeni period radnicima koji rade na određeno godinama, da se uplati novčana pomoć od 1080 KM”  – neki su od zahtjeva, pojasnila je za radiokonjic.ba Lejla Puhalo, predsjednica Sindikata Srednje škole Konjic. 

Ton Lejla Puhalo

radiokonjic.ba

05.12.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

kontakt@radiokonjic.ba

+387 36 726 267

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]