back to top
22.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

ŠK Igman Konjic: Samuel Zenelaj osvojio titulu FIDE majstora

Na 29.seniorskom ekipnom prvenstvu ŠS FBiH u Bihaću, u subotu je mladi Samuel Zenelaj iz Konjica, član ŠK Igman Konjic, osvojio titulu FIDE majstora sa rejtingom 2305 ELO.

Samuel Zenelaj je na ovom prvenstvu pojačao tim Akademija šampiona iz Doboj Istoka.

Osvajanjem ove titule 19-godišnji Samuel Zenelaj  je postao 38 šahista iz BiH koji ima ovu titulu, a već od 1.septembra će se nalaziti na 20.mjestu rejting liste za BiH.

O značaju ove titule za radiokonjic.ba je govorio dugogodišnji konjički šahista, član ŠK Igman, Sulejman Mulić:  

Ton Sulejman Mulić
šk igman konjic: samuel zenelaj osvojio titulu fide majstora
Sulejman Mulić

radiokonjic.ba

Foto: Sulejman Mulić

28.08.2022.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:
info@rtvka.bih.net.ba
kontakt@radiokonjic.ba
+387 36 726 267

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]