12.8 C
Konjic
27 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

Sport: rezultati (vikend)

FK Igman je jučer u Konjicu, u drugoj prijateljskoj utakmici, pobijedio mostarski Velež rezultatom 1:0. Strijelac za Igman je bio Ramić.

sport: rezultati (vikend)
Narednu prijateljsku utakmicu Igman igra u subotu, 4.februara sa FK Rudar, a 5.februara klub odlazi na pripreme u Međugorje.

Futsal klub Konjic je večeras u Konjicu odigrao utakmicu 11.kola Premijer futsal lige BiH protiv ekipe Salines iz Tuzle, u kojoj je poražen rezultatom 5:6.

sport: rezultati (vikend)
Sport: rezultati (vikend)

Košarkaški klub Konjic je jučer na domaćem terenu odigrao utakmicu 12. kola A1 lige protiv ekipe Kakanj, u kojoj je poražen rezultatom 69:74.

sport: rezultati (vikend)
Sport: rezultati (vikend)

Ovog vikenda nastavljena je A1 liga FBiH za žene, u kojoj se takmiči seniorska ekipa Ženskog košarkaškog kluba Konjic. Konjičanke su večeras u 8.kolu u Tuzli igrale protiv ekipe StarTZ i pobjedile rezultatom 73:75, što im je sedma pobjeda u nizu. Najuspješnija u ekipi Konjica bila je Ilhana Džajić sa 32 poena.

sport: rezultati (vikend)
Sport: rezultati (vikend)

Jučer su pionirke Ženskog košarkaškog kluba Konjic u sklopu 7.kola Ženske omladinske lige BiH gostovale u Sarajevu kod ekipe Realway i upisale minimalan poraz rezultatom 60:58.

sport: rezultati (vikend)
Sport: rezultati (vikend)

radiokonjic.ba

Foto: FK Igman, Futsal klub Konjic, ŽKK Konjic, radiokonjic.ba

29.01.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima