back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Sudar voza i automobila, povrijeđene dvije osobe

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11.55 sati u Živinicama povrijeđene su dvije osobe i trenutno se nalaze na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

– Danas oko 11.55 sati na pružnom prelazu u mjestu Litve, Grad Živinice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali automobil Passat i voz u sastavu. Dvije osobe koje su se nalazile u putničkom vozilu su povrijeđene i trenutno se nalaze u UKC Tuzla. Uviđaj vrše službenici OKP PU Živinica – saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

Glasnogovornica UKC Tuzla Ersija Aščerić – Mujedinović navodi da je pacijent inicijala JS hospitaliziran na Odjeljenju intenzivne terapije Klinike za anesteziologiju i reanimaciju. Dijagnostika je u toku, a pacijent je na mehaničkoj ventilaciji.

Uviđaj na mjestu udesa vrše službenici Policijske uprave Živinica.

Sudar voza i automobila, dvije osobe povrijeđene pojavio se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima