Drugi upravo čitaju

Sutra počinje “Konjic Summer Fest”

Trodnevni festival ponudiće privredne, sportske i zabavne sadržaje

“Konjic Summer Fest” počinje u petak, 30.juna 2023., kada će u Hotelu Garden City biti održani biznis konferencija i biznis EXPO u poslijepodnevnim satima, a u večernjim satima u 18:30 sati i prva Biznis utrka, te koncert Nene Murića na Partizanovom igralištu.

sutra počinje “konjic summer fest”
Sutra počinje “Konjic Summer Fest”

U subotu, 01.07., od 11 sati biće održane dječije utrke, od 19.30 sati utrke 5. Konjički noćni cener i štafeta, a nakon toga koncert na Partizanovom igralištu, na kojem će nastupiti Frenki Kontra Indigo, DJ Soul.

Završni dio festivala je u nedjelju, 02.07., u Garden City, gdje će se održati Puzijada, utrka beba do 15 mjeseci. “Konjic Summer Fest” je posljednji sadržaj u okviru ovogodišnje manifestacije Dani Grada Konjica, povodom obilježavanja 16.juna, Dana Grada Konjica.

Organizator “Konjic Summer Festa” je AC Pace iz Konjica, a inicijator ovog događaja, koji je iz Konjičkog noćnog cenera prerastao u trodnevni festival, je Mahir Mujić.

sutra počinje “konjic summer fest”
Sutra počinje “Konjic Summer Fest”

Mujić najavljuje biznis konferenciju i EXPO, čiji je cilj da okupi potencijalne investitore koji su zainteresovani za ulaganje na području Konjica, biznis utrku i koncert, program koji se održava u petak:

O sutotnjim, dječijim utrkama Mujić navodi:

Start i cilj 5. Konjičkog noćnog cenera i štafete u subotu je, također, sa lokacije Gradska pijaca u 19:30 sati:

“Konjic Summer Fest” će biti završen u nedjelju utrkom beba, koja će biti održana u Garden City s početkom u 11 sati:

Mahir Mujić je građanima Konjica uputio poruku:

Osim učesnika festivala, koji su tokom boravka najavili i obilazak značajnih znamenitosti Konjica, kao što su Titov bunker, muzeja, uživanje u raftingu, posjeta Jablaničkom i Boračkom jezeru, organizatori “Konjic Summer Festa” se nadaju da će zanimljiv program u grad privući i druge mnogobrojne turiste.

sutra počinje “konjic summer fest”
Sutra počinje “Konjic Summer Fest”

radiokonjic.ba

29.06.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima