17.5 C
Konjic
25 rujna, 2022

Drugi upravo čitaju

Zbog udesa na M 17 saobraćaj bio obustavljen

Iz Operativnog centra Policijske uprave Konjic su nas informisali...

Zmaj Pozoj stiže u Konjic

Završen 16.Međunarodni festival amaterskih pozorišta, CSI-set oduševio publiku Na 16....

KOMENTAR / Jakirović sada mora pokazati da je kompletan

Utisci se još slažu, niko nije siguran šta su...

Zaručila se Ana Bavrka: Pogledajte kako ju je zaprosio partner

Ana Bavrka iz Mostara 2017. izabrana je za Miss...

Odobren helikopter OS BiH za gašenje požara koji je i dalje aktivan

Husein Hodžić pomoćnik gradonačelnika u službi za CZ i...

Talijanski nogometaš nasmrt pretukao bivšu djevojku koja ga je prijavila za uznemiravanje

Italijanski fudbaler Giovanni Padovani optužen je za brutalno ubistvo bivše djevojke Alessandre Matteuzzi, manje od mjesec dana nakon što ga je prijavila policiji zbog uznemiravanja.

Zastrašujući dio priče je da je 27-godišnji defanzivac zatražio od svog kluba dozvolu da propusti Kup utakmicu protiv Katanije.

Iskoristio je priliku da otputuje u Bolonju i ponovo se sastane sa svojim bivšim partnerom, kojeg je navodno pretukao na smrt.

Par je bio u vezi godinu dana, sve dok ona nije odlučila da ga napusti. Padovani nije mogao da se pomiri sa tim, pa je danima maltretirao bivšu devojku. Uporno ju je zvao i slao stotine i stotine poruka, zbog čega se Matteuzzi obratio policiji, piše Mundo Deportivo.

U trenutku tragičnog događaja, Matteuzzi je razgovarala sa svojom sestrom telefonom, a ona je čula bolne povike: “Ne, Giovanni, ne, molim te, pomozi”. Poziv je ubrzo prekinut, a uplašena sestra je odmah pozvala policiju.

Brzo su stigli na mjesto nesreće, nesrećna žena je još bila živa, ali su povrede glave bile toliko teške da je preminula na putu do bolnice. Policija je uhvatila Padovanija i on je glavni osumnjičeni za brutalno ubistvo.

Padovani je tokom karijere nosio dres nekoliko italijanskih niželigaša.

Prvo na Posušje.info pojavila se objava talijanskog fudbalera na smrt pretukao svoju bivšu djevojku koja ga je prijavila za uznemiravanje.

www.posusje.info

Možda vas zanima